Seguretat alimentària

  • Disseny i implantació d’autocontrols: prerequisits sanitaris, APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític)
  • Redacció, implantació i seguiment de plans de neteja especialitzats
  • Auditories de seguiment d’autocontrols
  • Auditories especifíques de neteja i desinfecció, d’infraestructures i d’higiene i manipulacions
  • Acompanyament durant les inspeccions
  • Formacions especifiques d’acord a les necessitats de l’empresa, bonificables
  • Revisió i validació d’etiquetatge d’aliments
  • Proves de traçabilitat
  • Tramitació de Registres Sanitaris i Tràmits Administratius
  • Actualització de documentació sanitària
  • Redacció de fitxes tècniques de producte
  • Valoracions nutricionals d’aliments
  • Plans de Gestió i Cartes d’al·lèrgens
  • Col·laboracions amb ajuntaments i administració: inspeccions, classificacions segons el risc, codificació d’establiments, formació…

“Som el que fem, som el que mengem” 

Fundació FC Barcelona.

Scroll to Top